Op zoek naar een zeer sterk en waterdicht standaard PVC afdekzeil op maat voor uw aanhanger, container, laadbak of zwembad? Wij maken uw PVC afdekzeilen op maat!

Ben je op zoek naar een afdekzeil dat niet alleen waterdicht is, maar ook UV bestendig, kleurvast en geschikt voor een lange periode? Kies dan voor een op maat gemaakt PVC afdekzeil op maat van Afdekzeilen.be

Voor langdurig gebruik en multifunctioneel te gebruiken als grondzeil, tentzeil of afdekzeil van uw tractor, boot, brandhout, aanhanger, container, laadbak of zwembad.

Verkrijgbaar in een standaard PVC afdekzeil dat voor u op maat word gemaakt, , maar ook verkrijgbaar met 2 hoekuitsparingen en zelfs met 4 hoekuitsparingen.

De uitsparingen zijn ideaal ideaal voor aanhangers met een koprek of een ongelijke rand aan de achterzijde, maar ook om met deze uitsparingen een ‘bakje’ / huif te maken. Verkrijgbaar in de kleuren zwart – wit – blauw – groen – bruin en grijs.

Kies uw uitvoering
 10,83  8,95 excl. BTW
 13,25  10,95 excl. BTW

Momenteel kampt PostNL België met grote achterstanden in de sortering en bezorging van pakketten. Vanwege strenge overheidsmaatregelen door het Coronavirus in België en een hoog ziekteverzuim zijn er minder sorteerders en bezorgers inzetbaar. De afhaalpunten in België zijn voor het overgrote deel gesloten waardoor het niet mogelijk is om hier pakketten af te leveren en af te halen. Houd u aub rekening met het feit dat het ontvangst van uw bestelling hierdoor vertraging kan oplopen, ondanks het feit dat wij uw pakket vaak dezelfde dag nog aan u opsturen. Dank voor uw begrip.

Begrepen
X myStickymenu