Betaalmethoden

Betalen met iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent kosteloos af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Indien u betaalt met iDeal worden er geen betaalkosten in rekening gebracht.

Hoe werkt iDeal? Bij het plaatsen van een bestelling geeft u aan dat u wilt betalen met iDeal. Klik dan op de iDeal-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de u heeft daarmee de factuur direct voldaan. U kunt iDeal gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Moneyou, Rabobank, RegioBank, SNS, Svenska Handelsbanken, Triodos Bank, Van Lanschot.

De voordelen van iDeal

 • iDeal biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden;
 • iDeal is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren;
 • iDeal wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken;
 • Controle en overzicht op uw betaling;
 • Zeer veilig: de betaling wordt geheel uitgevoerd op de beveiligde website van uw eigen bank

  Meer info: Bezoek de website van iDeal…

Betalen met Mister Cash/Bancontact

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Meer info: Bezoek de website van Bancontact/Mister Cash…

Achteraf betalen

Eerst zien, dan betalen; net als in een echte winkel. Dat is wat je wil, wanneer je een bestelling doet. Met AchterafBetalen betaal je veilig en eenvoudig, nadat je je product hebt ontvangen.

De voordelen van AchterafBetalen

 • Eerst zien, dan betalen
 • Een comfortabele betalingstermijn van standaard 14 dagen, die aansluit op het retourrecht
 • Factuur per e-mail met iDEAL-link
 • Gemakkelijk en veilig in gebruik – Alleen betalen wat je houdt. Retourzendingen hoef je niet vooruit te betalen

Hoe werkt AchterafBetalen?
Kies je voor deze betaalwijze dan wordt er altijd een controle uitgevoerd. Er wordt gekeken of jij degene bent die zegt dat je bent. Dit wordt gecontroleerd op basis van de gegevens zoals jij die hebt ingevoerd. Je adres, telefoonnummer, geboortedatum en bankgegevens moeten dus altijd correct zijn ingevoerd (let op: het adres waar je jouw bestelling naar toe wilt sturen kan bij deze betaalwijze alleen je huisadres zijn). Deze veiligheid is ingebouwd zodat nooit andere personen op jouw naam kunnen bestellen. Wel zo prettig… Daarnaast wordt er getoetst op je kredietlimiet. Dit verschilt uiteraard per persoon. De informatie wordt getoetst door de firma Focum Commerce b.v. en daarin heeft Afdekzeilen.be geen inzage. Wij kunnen dus niet op voorhand zeggen wat het maximum bedrag is waarvoor je met Achteraf Betalen kunt bestellen. Word je afgewezen dan kan het aankoopbedrag te hoog zijn of matchen jouw persoonsgegevens niet (let met name op dat je gekozen afleveradres hetzelfde is als je huisadres) . Heb je vragen over een eventuele afwijzing dan kun je schriftelijk informatie opvragen bij focum.

Afdekzeilen.be heeft geen inzage en informatie over jouw toetsing. De factuur wordt per e-mail naar je verstuurd (check ook altijd je spambox). Daarin staat aangegeven hoe je kunt betalen. Via een link wordt je doorgestuurd naar de door jou gekozen betaalwijze. Je hebt de keuze uit iDEAL, Visa of Mastercard creditcards, PayPal of bank overschrijving. De factuur dient binnen 14 dagen in zijn geheel betaald te worden. Het is geen betaalwijze waarmee je gespreid kunt betalen. Voor Achteraf Betalen brengt Afdekzeilen.be €1,95 euro in rekening Indien je niet binnen de gestelde termijn betaalt zal automatisch de vordering uit handen worden geven aan Focum. Zij zullen een incassoprocedure opstarten waar Afdekzeilen.be vanaf dat moment geen zeggenschap en invloed meer op heeft. Kies je voor Achteraf Betalen dan ga je akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden.

Betalen met uw Credit Card via PayPal.

U kunt op de website van Afdekzeilen.be betalen met uw creditcard (Visa, Mastercard e.d.). Om te kunnen betalen via PayPal is geen account bij PayPal vereist. Omdat PayPal gebruik maakt van zeer geavanceerde technieken wordt een 100% veilige betalingsomgeving gegarandeerd.

Voordelen PayPal:

 • PayPal garandeert een 100% veilige verificatie door het gebruik van zeer geavanceerde technieken:
 • PayPal’s robuuste “proprietary risk models” beschermen creditcard betalingen door ongebruikelijke activiteiten te monitoren;
 • PayPal’s technologie evalueert transacties op basis van honderden variabelen om zo direct frauduleuze transacties te kunnen onderscheppen;
 • PayPal’s unieke en gepatenteerde methoden voor creditcard verificatie geven PayPal gebruikers een additionele veiligheid;
 • PayPal gebruikt krachtige encryptie methoden om informatie te versleutelen en te beschermen.

Hoe werkt PayPal?
Wanneer op de site van Afdekzeilen.be gekozen is voor betalen via PayPal, wordt automatisch de betalingspagina van PayPal geopend. Op deze pagina de betaling worden afgerond. U geeft uw creditcard gegevens dus in op de beveiligde externe pagina van PayPal zelf en bent zodoende verzekerd van een veilige transactie. PayPal verifieert de betaling, waarna het bedrag afgeschreven wordt. Voor een PayPal betaling worden geen extra transactie kosten berekend. Als de betaling is ontvangen zal de bestelling direct gemaakt en verzonden worden.

N.B. Bij deze betaalmethode wordt 3,5% transactiekosten in rekening gebracht.

Meer info: Bezoek de website van PayPal…

Betalen met uw Pay Pal tegoed.

Naast betaling met CreditCard kunt u via PayPal eveneens de transactie via uw persoonlijk tegoed voldoen. Na het ingeven van uw persoonsgegevens wordt u doorgeleid naar de betalingspagina van PayPal. U kunt hier inloggen met uw persoonlijke gegevens en de transactie voltooien. PayPal verifieert de betaling, waarna het bedrag afgeschreven wordt van uw tegoed. Voor een PayPal betaling worden geen extra transactiekosten in rekening gebracht. Als de betaling is ontvangen zal de bestelling direct gemaakt en verzonden worden.

Meer info: Bezoek de website van PayPal…

KBC / CBC

KBC/CBC is een nieuwe Belgische betaalmethode de KBC/CBC-betaalknop. Dit is een digitale knop waarmee u direct kunt aankopen direct kunnen betalen via de vertrouwde online omgeving van hun bank. KBC en CBC zijn twee van de grootste banken van België.

De betaalmethode heeft veel voordelen:

 • eenvoudig in gebruik
 • de betaling wordt direct verwerkt

Een ander belangrijk voordeel is dat de u met deze betaalmethode ook achteraf kunt betalen. Indien u het bedrag bijvoorbeeld niet op uw rekening heeft staan, kan de KBC of CBC dit voorfinancieren. U kiest dan zelf een datum waarop de bank het bedrag van de rekening afschrijft.

N.B. Deze betaalmethode is beschikbaar bij betalingen vanaf € 50 tot € 1250 waarbij er 1% transactiekosten in rekening wordt gebracht.

Vooruitbetaling per bank

Indien u niet over internetbankieren beschikt, dan kunt u kiezen om het bedrag zelf over te maken. Na uw bestelling ontvangt u via de email een orderbevestiging met een factuur, waarop u alle gegevens kunt vinden om het bedrag over te maken. Uw bestelling wordt direct verzonden, zodra u het geld heeft overgemaakt en op onze rekening is bijgeschreven. Indien uw bestelling gedaan is, kunt u het verschuldigde bedrag overmaken naar: ABN AMRO bankrekening NLABNA0434001791 t.a.v. Afdekproducten.nl te Dordrecht.

N.B. Vergeet niet bij uw betaling het ordernummer van uw bestelling te vermelden, dat zorgt namelijk voor een snellere verwerking van uw betaling.

Vooruitbetaling vanuit het buitenland.

Indien uw bestelling gedaan is, kunt u het verschuldigde bedrag overmaken naar: IBAN: NL62ABNA0434001791 en BIC/Swift: ABNANL2A ABN Amro rekening NL62ABNA0434001791 t.a.v. Afdekproducten.nl te Dordrecht. Bij betaling vanuit buitenland dient gebruik gemaakt te worden van het IBAN/BIC-nummer, zodat geen extra kosten voor een buitenland-overboeking gedeeld hoeven worden. De transferkosten voor het overmaken vanuit het buitenland zijn geheel voor rekening van de klant en niet voor Afdekzeilen.be. De betaling dient voor verzending te geschieden, aangezien rembours zendingen niet mogelijk zijn naar het buitenland.